Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics and in vitro digestion of resveratrol encapsulated in Pickering emulsions stabilized by tea water-insoluble protein nanoparticles
 
 
Titel: Characteristics and in vitro digestion of resveratrol encapsulated in Pickering emulsions stabilized by tea water-insoluble protein nanoparticles
Auteur: Ren, Zhongyang
Chen, Zhongzheng
Zhang, Yuanyuan
Lin, Xiaorong
Weng, Wuyin
Li, Bin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland