Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The aroma characteristics of oolong tea are jointly determined by processing mode and tea cultivars
 
 
Titel: The aroma characteristics of oolong tea are jointly determined by processing mode and tea cultivars
Auteur: He, Chang
Zhou, Jingtao
Li, Yuchuan
zhang, De
Ntezimana, Bernard
Zhu, Junyu
Wang, Xiaoyong
Xu, Wenluan
Wen, Xiaoju
Chen, Yuqiong
Yu, Zhi
Wang, Yu
Ni, Dejiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland