Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Study on taste quality formation and leaf conducting tissue changes in six types of tea during their manufacturing processes
 
 
Titel: Study on taste quality formation and leaf conducting tissue changes in six types of tea during their manufacturing processes
Auteur: Li, Yuchuan
Yu, Songhui
Yang, Shuya
Ni, Dejiang
Jiang, Xinfeng
Zhang, De
Zhou, Jirong
Li, Chunlei
Yu, Zhi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland