Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Insight into mechanism of quality changes in tilapia fillets during salting from physicochemical and microstructural perspectives
 
 
Titel: Insight into mechanism of quality changes in tilapia fillets during salting from physicochemical and microstructural perspectives
Auteur: Jiang, Qingqing
Huang, Shiyu
Ma, Jianrong
Du, Yufan
Shi, Wenzheng
Wang, Mingfu
Wang, Xichang
Zhao, Yueliang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland