Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Improving chestnut physicochemical properties through fermentation – Development of chestnut Amazake
 
 
Titel: Improving chestnut physicochemical properties through fermentation – Development of chestnut Amazake
Auteur: Santos, Marisa V.
Banfi, Stefano
Santos, Rafaela
Mota, Mariana
Raymundo, Anabela
Prista, Catarina
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland