Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 100 gevonden artikelen
 
 
  HPLC-QTRAP-MS-based metabolomics approach investigates the formation mechanisms of meat quality and flavor of Beijing You chicken
 
 
Titel: HPLC-QTRAP-MS-based metabolomics approach investigates the formation mechanisms of meat quality and flavor of Beijing You chicken
Auteur: Ge, Yu
Gai, Kai
Li, Zheng
Chen, Yu
Wang, Liang
Qi, Xiaolong
Xing, Kai
Wang, Xiangguo
Xiao, Longfei
Ni, Hemin
Guo, Yong
Chen, Li
Sheng, Xihui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland