Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Curcumin-encapsulated hydrophilic gelatin nanoparticle to stabilize fish oil-loaded Pickering emulsion
 
 
Titel: Curcumin-encapsulated hydrophilic gelatin nanoparticle to stabilize fish oil-loaded Pickering emulsion
Auteur: Kan, Guangyi
Zi, Ye
Li, Li
Gong, Huan
Peng, Jiawei
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland