Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key odor-active compounds in Chinese Dornfelder wine and its regional variations by application of molecular sensory science approaches
 
 
Titel: Characterization of key odor-active compounds in Chinese Dornfelder wine and its regional variations by application of molecular sensory science approaches
Auteur: Ling, Mengqi
Chai, Ruixue
Xiang, Xiaofeng
Li, Jin
Zhou, Penghui
Shi, Ying
Duan, Changqing
Lan, Yibin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland