Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and modelling of odor-active compounds release behavior from Fu-brick tea during boiling-water extraction by molecular sensory science approach
 
 
Titel: Characterization and modelling of odor-active compounds release behavior from Fu-brick tea during boiling-water extraction by molecular sensory science approach
Auteur: Wang, Chao
Xu, Wazhen
Yuan, Yuqi
Zhai, Yuke
Hu, Tengfei
Huang, Jianan
Liu, Zhonghua
Li, Qin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland