Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic fermentation of Lactobacillus plantarum and Saccharomyces cerevisiae to improve the quality of wheat bran dietary fiber-steamed bread
 
 
Titel: Synergistic fermentation of Lactobacillus plantarum and Saccharomyces cerevisiae to improve the quality of wheat bran dietary fiber-steamed bread
Auteur: Wang, Zhen
Ma, Sen
Li, Li
Huang, Jihong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland