Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of bio-based modified starch film and analysis of preservation mechanism for sweet cherry
 
 
Titel: Preparation of bio-based modified starch film and analysis of preservation mechanism for sweet cherry
Auteur: Zhang, Jie
Zhu, Lin
Li, Kai-mian
Ye, Jianqiu
Xiao, Xinhui
Xue, Maofu
Wang, Ming
Chen, Yin-hua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland