Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effects of hawthorn addition on the physicochemical properties and hydrolysis of corn starch
 
 
Titel: Effects of hawthorn addition on the physicochemical properties and hydrolysis of corn starch
Auteur: Chai, Ziqi
Yin, Xiuxiu
Zheng, Yuxue
Ye, Xingqian
Tian, Jinhu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland