Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 88 gevonden artikelen
 
 
  The combined treatments of brassinolide and zeaxanthin better alleviate oxidative damage and improve hypocotyl length, biomass, and the quality of radish sprouts stored at low temperature
 
 
Titel: The combined treatments of brassinolide and zeaxanthin better alleviate oxidative damage and improve hypocotyl length, biomass, and the quality of radish sprouts stored at low temperature
Auteur: Li, Minghui
Zhang, Yanfen
Xu, Xihang
Chen, Ying
Chu, Jianzhou
Yao, Xiaoqin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland