Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Several natural phytochemicals from Chinese traditional fermented food-pickled Raphanus sativus L.: Purification and characterization
 
 
Titel: Several natural phytochemicals from Chinese traditional fermented food-pickled Raphanus sativus L.: Purification and characterization
Auteur: Hu, Yunxuan
Liu, Xiaoze
Wu, Xiuna
Zhang, Zhengxiao
Wu, Daren
Chen, Chaoxiang
Su, Wenjin
Zhang, Lingyu
Li, Jian
Wang, Hui-Min David
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland