Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Appropriate microwave improved the texture properties of quinoa due to starch gelatinization from the destructed cyptomere structure
 
 
Titel: Appropriate microwave improved the texture properties of quinoa due to starch gelatinization from the destructed cyptomere structure
Auteur: Cao, Hongwei
Sun, Rulian
Liu, Yu
Wang, Xiaoxue
Guan, Xiao
Huang, Kai
Zhang, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland