Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of components related to flavor and taste in Tan-lamb meat under different silage-feeding regimens using integrative metabolomics
 
 
Titel: Assessment of components related to flavor and taste in Tan-lamb meat under different silage-feeding regimens using integrative metabolomics
Auteur: Wang, Bing
Zhao, Xingang
Zhang, Boyan
Cui, Yimeng
Nueraihemaiti, Muzaipaier
Kou, Qifang
Luo, Hailing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland