Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 90 gevonden artikelen
 
 
  The intervening effect of l-Lysine on the gel properties of wheat gluten under microwave irradiation
 
 
Titel: The intervening effect of l-Lysine on the gel properties of wheat gluten under microwave irradiation
Auteur: Li, Sen
Li, Mengyao
Cao, Hongwei
Guan, Xiao
Zhang, Ying
Huang, Kai
Zhang, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland