Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Salting-out re-distillation combined with sensory-directed analysis to recover odor-active compounds for improving the flavor quality of instant Pu-erh tea
 
 
Titel: Salting-out re-distillation combined with sensory-directed analysis to recover odor-active compounds for improving the flavor quality of instant Pu-erh tea
Auteur: Wang, Chao
Li, Juan
Zhang, Ya
Wu, Xuejiao
He, Zhongrong
Zhang, Yin
Zhang, Xingmin
Li, Qin
Huang, Jianan
Liu, Zhonghua
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland