Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Impact of high hydrostatic pressure on the micellar structures and physicochemical stability of casein nanoemulsion loading quercetin
 
 
Titel: Impact of high hydrostatic pressure on the micellar structures and physicochemical stability of casein nanoemulsion loading quercetin
Auteur: Mao, Mengqi
Ni, Dandan
Ma, Lingjun
Chen, Fang
Hu, Xiaosong
Ji, Junfu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland