Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Cooking methods affected the phytochemicals and antioxidant activities of potato from different varieties
 
 
Titel: Cooking methods affected the phytochemicals and antioxidant activities of potato from different varieties
Auteur: Fang, Haitian
Yin, Xiuxiu
He, Jiequn
Xin, Shihua
Zhang, Huiling
Ye, Xingqian
Yang, Yunyun
Tian, Jinhu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland