Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Generation and identification of kokumi compounds and their validation by taste-receptor assay: An example with dry-cured lamb meat
 
 
Titel: Generation and identification of kokumi compounds and their validation by taste-receptor assay: An example with dry-cured lamb meat
Auteur: Kim, Jihan
Ahmad, Raise
Deb-Choudhury, Santanu
Subbaraj, Arvind
Dalziel, Julie E.
Knowles, Scott O.
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland