Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying activity of potato proteins in the presence of k-carrageenan at different pH conditions
 
 
Titel: Emulsifying activity of potato proteins in the presence of k-carrageenan at different pH conditions
Auteur: Lomolino, Giovanna
Vincenzi, Simone
Zannoni, Stefania
Marangon, Matteo
De Iseppi, Alberto
Curioni, Andrea
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland