Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lyophilized chive (Allium wakegi Araki) supplementation to the frying batter mixture on quality attributes of fried chicken breast and tenderloin
 
 
Titel: Effect of lyophilized chive (Allium wakegi Araki) supplementation to the frying batter mixture on quality attributes of fried chicken breast and tenderloin
Auteur: Park, Sin-Young
Kim, Hack-Youn
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland