Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Quality and functional characteristics of kimchi made with organically cultivated young Chinese cabbage (olgari-baechu)
 
 
Titel: Quality and functional characteristics of kimchi made with organically cultivated young Chinese cabbage (olgari-baechu)
Auteur: Jung, Su Jin
Kim, Min Jung
Chae, Soo Wan
Verschenen in: Journal of ethnic foods
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's 150-158
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland