Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Korean traditional fermented fish products: jeotgal
 
 
Titel: Korean traditional fermented fish products: jeotgal
Auteur: Koo, Ok Kyung
Lee, Soo Jung
Chung, Kyung Rhan
Jang, Dai Ja
Yang, Hye Jung
Kwon, Dae Young
Verschenen in: Journal of ethnic foods
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's 107-116
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Korea Food Research Institute
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland