Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Development of grilled fish paste by sequential anchovies and chili fermentation method
 
 
Titel: Development of grilled fish paste by sequential anchovies and chili fermentation method
Auteur: Sharifudin, Najatul Najihah
Dos Mohamed, Abdul Manan
Ahmad, Noriza
Subramaniam, Nimeshi
Verschenen in: Materials today: proceedings
Paginering: Jaargang 31 () nr. P1 pagina's 171-177
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland