Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Textural, color and sensory attributes of peanut kernels as affected by infrared roasting method
 
 
Titel: Textural, color and sensory attributes of peanut kernels as affected by infrared roasting method
Auteur: Bagheri, Hadi
Kashaninejad, Mahdi
Ziaiifar, Aman Mohammad
Aalami, Mehran
Verschenen in: Information processing in agriculture
Paginering: Jaargang 6 (2019) nr. 2 pagina's 255-264
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: China Agricultural University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland