Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and quantification of anisotropy in mozzarella cheese: Exploring the impact of structural anisotropy on functional properties using complementary analytical technologies
 
 
Titel: Characterization and quantification of anisotropy in mozzarella cheese: Exploring the impact of structural anisotropy on functional properties using complementary analytical technologies
Auteur: Patel, Harshkumar
Pieta, Pawel Tomasz
Wang, Lezhong
Bigdeli, Siavash
Christensen, Anders Nymark
Dahl, Anders Bjorholm
Frisvad, Jeppe Revall
Bejder, Kristina Schmidt
Ortega-Anaya, Joana
Andersen, Ulf
Engelsen, Søren Balling
van den Berg, Frans W.J.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland