Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Behavior of common beans under two conditions of water accessibility during cooking: Essential role of pectin solubilization in bean softening
 
 
Titel: Behavior of common beans under two conditions of water accessibility during cooking: Essential role of pectin solubilization in bean softening
Auteur: An, Nguyen T.H.
Mathew, Annu
Tafiire, Henry
Van Loey, Ann
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland