Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Production of 3D-printed meat analogues using pea, fava, and mung bean proteins: A comparison study
 
 
Titel: Production of 3D-printed meat analogues using pea, fava, and mung bean proteins: A comparison study
Auteur: Ghimire, Saphal
Gamonpilas, Chaiwut
Umar, Muhammad
Anal, Anil Kumar
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland