Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Plant proteins as substitutes for egg white protein in food foams: Meringues as a model system
 
 
Titel: Plant proteins as substitutes for egg white protein in food foams: Meringues as a model system
Auteur: Laursen, Nadia Flarup
Nielsen, Gil Makiel
Christiansen, Magnus Bergholdt Jul
Li, Ruifen
Corredig, Milena
Christensen, Claus Hviid
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland