Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Heating affects gelation properties and casein micelle structure in goat and cow milk differently
 
 
Titel: Heating affects gelation properties and casein micelle structure in goat and cow milk differently
Auteur: Breunig, Swantje
Fan, Zekun
Keijzer, Paula
Hettinga, Kasper
Bijl, Etske
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland