Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Grafted egg white protein-stabilized Pickering emulsions mediated by saccharide: Enhancing freeze-thaw stability and delayed release of curcumin from digestion
 
 
Titel: Grafted egg white protein-stabilized Pickering emulsions mediated by saccharide: Enhancing freeze-thaw stability and delayed release of curcumin from digestion
Auteur: Li, Jiayi
Xiao, Nan
Guo, Shanguang
Ai, Minmin
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland