Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Surface modification of cellulose nanocrystals by physically adsorbing lactoferrin as pickering stabilizers: Emulsion stabilization and in vitro lipid digestion
 
 
Titel: Surface modification of cellulose nanocrystals by physically adsorbing lactoferrin as pickering stabilizers: Emulsion stabilization and in vitro lipid digestion
Auteur: Li, Xueying
Sun, Penghui
Fu, Liang
Zheng, Jie
Ou, Shiyi
Huang, Caihuan
Ou, Juanying
Zhou, Hua
Zhao, Danyue
Yang, Tao
Liu, Fu
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland