Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Functional performance of a novel emulsion gel-based pork fat mimics in low-fat meat batter system: Incorporation of physicochemical and oral processing
 
 
Titel: Functional performance of a novel emulsion gel-based pork fat mimics in low-fat meat batter system: Incorporation of physicochemical and oral processing
Auteur: Wang, Baoli
Chen, Jianshe
Wang, Qi
Zhu, Yang
Wang, Peng
Xu, Xinglian
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland