Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of heat- and acid-induced milk gels – Effect on texture, microstructure, and water distribution
 
 
Titel: Formulation of heat- and acid-induced milk gels – Effect on texture, microstructure, and water distribution
Auteur: Laursen, Anne Katrine
Rovers, Tijs A.M.
van den Berg, Frans W.J.
Ahrné, Lilia
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland