Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Stability, rheological properties and microstructure of Pickering emulsions stabilized by different concentration of glidian/sodium caseinate nanoparticles using konjac glucomannan as structural regulator
 
 
Titel: Stability, rheological properties and microstructure of Pickering emulsions stabilized by different concentration of glidian/sodium caseinate nanoparticles using konjac glucomannan as structural regulator
Auteur: Xu, Wei
Zheng, Shuqing
Xi, Wenjie
Sun, Haomin
Ning, Yuli
Jia, Yin
Luo, Denglin
Li, Yingying
Shah, Bakht Ramin
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland