Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Properties and in vitro digestibility of a bread enriched with lentil flour at different leavening times
 
 
Titel: Properties and in vitro digestibility of a bread enriched with lentil flour at different leavening times
Auteur: Gallo, Veronica
Romano, Annalisa
Ferranti, Pasquale
D’Auria, Giovanni
Masi, Paolo
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 33 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland