Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in the stability and bioavailability of trans-resveratrol with hydrolyzed wheat starch complexation: a theoretical and experimental study
 
 
Titel: Improvement in the stability and bioavailability of trans-resveratrol with hydrolyzed wheat starch complexation: a theoretical and experimental study
Auteur: Wu, Yi
He, Dong
Zong, Minhua
Wu, Hong
Li, Lin
Zhang, Xia
Xing, Xinhui
Li, Bing
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland