Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Fundamental study of the application of brewers spent grain and fermented brewers spent grain on the quality of pasta
 
 
Titel: Fundamental study of the application of brewers spent grain and fermented brewers spent grain on the quality of pasta
Auteur: Neylon, Emma
Arendt, Elke K.
Zannini, Emanuele
Sahin, Aylin W.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland