Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The influence of network architecture on the large deformation and fracture behavior of emulsion-filled gelatin gels
 
 
Titel: The influence of network architecture on the large deformation and fracture behavior of emulsion-filled gelatin gels
Auteur: Gravelle, Andrew J.
Marangoni, Alejandro G.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland