Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Co-extrusion of proanthocyanins from Chinese bayberry leaves modifies the physicochemical properties as well as the in vitro digestion of restructured rice
 
 
Titel: Co-extrusion of proanthocyanins from Chinese bayberry leaves modifies the physicochemical properties as well as the in vitro digestion of restructured rice
Auteur: Zheng, Yuxue
Tian, Jinhu
Ogawa, Yukiharu
Yin, Xiuxiu
Xu, Enbo
Chen, Shiguo
Liu, Donghong
Kong, Xiangli
Ye, Xingqian
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland