Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Morphological, textural and physico-chemical characterization of processed meat products during their shelf life
 
 
Titel: Morphological, textural and physico-chemical characterization of processed meat products during their shelf life
Auteur: Melro, Elodie
Antunes, Filipe
Cruz, Inês
Ramos, Philippe E.
Carvalho, Fátima
Alves, Luís
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland