Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical stability of casein micelles cross-linked by transglutaminase as a function of acidic pH
 
 
Titel: Physico-chemical stability of casein micelles cross-linked by transglutaminase as a function of acidic pH
Auteur: Nogueira, Márcio H.
Tavares, Guilherme M.
Nogueira Silva, Naaman F.
Casanova, Federico
Stringheta, Paulo C.
Gaucheron, Frédéric
Teixeira, Alvaro V.N.C.
Perrone, Italo T.
Carvalho, Antonio F.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 19 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland