Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soy protein to wheat gluten ratio on the physicochemical properties of extruded meat analogues
 
 
Titel: Effects of soy protein to wheat gluten ratio on the physicochemical properties of extruded meat analogues
Auteur: Chiang, Jie Hong
Loveday, Simon M.
Hardacre, Allan K.
Parker, Michael E.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 19 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland