Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Insignificant impact of the presence of lactose impurity on formation and colloid stabilising properties of whey protein–maltodextrin conjugates prepared via Maillard reactions
 
 
Titel: Insignificant impact of the presence of lactose impurity on formation and colloid stabilising properties of whey protein–maltodextrin conjugates prepared via Maillard reactions
Auteur: Ding, Rui
Valicka, Erika
Akhtar, Mahmood
Ettelaie, Rammile
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. C pagina's 43-53
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland