Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial and emulsifying properties of crude and purified soybean oil bodies
 
 
Titel: Interfacial and emulsifying properties of crude and purified soybean oil bodies
Auteur: Ishii, Toya
Matsumiya, Kentaro
Nambu, Yuko
Samoto, Masahiko
Yanagisawa, Masanobu
Matsumura, Yasuki
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. C pagina's 64-72
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland