Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of nutritional components and in vitro antioxidative properties of soy-powder yogurts using Lactobacillus plantarum
 
 
Titel: Improvement of nutritional components and in vitro antioxidative properties of soy-powder yogurts using Lactobacillus plantarum
Auteur: Lee, Jin Hwan
Hwang, Chung Eun
Cho, Eun Ju
Song, Yeong Hun
Kim, Su Cheol
Cho, Kye Man
Verschenen in: Yaowu shipin fenxi
Paginering: Jaargang 26 (2018) nr. 3 pagina's 1054-1065
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland