Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Propriétés rhéologiques de solutions contenant des protéines de soya et de l’alginate en vue du filage de ces solutions 1 1 Cette recherche a été réalisée grâce à la subvention LA 71-431 du Conseil des Recherches et Services Agricoles, et du Ministère de l’Agriculture du Québec.
 
 
Titel: Propriétés rhéologiques de solutions contenant des protéines de soya et de l’alginate en vue du filage de ces solutions 1 1 Cette recherche a été réalisée grâce à la subvention LA 71-431 du Conseil des Recherches et Services Agricoles, et du Ministère de l’Agriculture du Québec.
Auteur: Castaigne,, F.,
Riel,, R.R.
Boulet,, M.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 8 (1975) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland