Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effets du chauffage et de l'irradiation (post-irradiation) sur la saveur et la couleur du jus de pomme
 
 
Titel: Effets du chauffage et de l'irradiation (post-irradiation) sur la saveur et la couleur du jus de pomme
Auteur: Hong Hoang, Nguyen
Julien, J.P.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 8 (1975) nr. 1 pagina's 4 p.
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland